Skip to content Skip to footer

Kinetoterapie, Fizioterapie, Aerobic, Fitness, Nutritie si Masaj la Fiziogim in Baia Mare

Fiziogim Baia Mare oferă servicii combinate de Kinetoterapie, Fizioterapie, Aerobic, Fitness, Nutritie si Masaj invitand astfel băimărenii la ”Terapie fizica si miscare pentru o viata mai buna”.

FIZIOGIM este primul centru de sanatate pentru adulti si copii din Baia Mare care raspunde unei nevoi reale si masurabile la nivelul orasului.

Gama variata de servicii se focuseaza pe mentinerea mobilitatii, asigurarea unui tonus muscular proprice, recuperare sportiva si medicala, incepand cu evaluarea aparatului locomotor si configurarea ulterioara de tratamente personalizate de fitness, aerobic, nutritie, kinetoterapie si fizioterapie.

MISIUNEA FIZIOGIM este să fim alături de băimăreniii cu probleme neuromotorii şi locomotorii, ajutându-i să depășească barierele puse de starea de sănătate prin sport, plan personal de alimentatie, proceduri medicale și aparatură performantă modernă.

DESCOPERA FIZIOGIM

Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti starea, sa elimini stresul si sa abordezi un stil de viata sanatos echipa Fiziogim iti este alaturi, oferindu-ti suportul de care ai nevoie.

Descoperă serviciile FIZIOGIM cu un click pe link-ul:  https://fiziogim.ro/servicii/  , și alege ce ți se potrivește: clase de aerobic/yoga/fitness, antrenor personal, program de remodelare corporală, fizio și kineto terapie.

Poți opta pentru Abonamente, Pachete sau sedinte individuale, ai toate detalii despre tarife cu un click aici: https://fiziogim.ro/tarife/

!!!OFERTELE FIZIOGIM IN LUNA IUNIE !!!

Daca nu ai fost niciodata la noi, te asteptam in vizita.

LUNA IUNIE iti aduce o INTRARE GRATUITA la orice clasa de aerobic doresti.

Contacteaza-ne la 0744355591 / programare@fiziogim.ro si afla mai multe despre aceasta Oferta.

PROGRAMUL de 3 luni DE REMODELARE CORPORALA:

https://fiziogim.ro/better-body-better-life-program-de-remodelare-corporala-la-fiziogim/

ORAR FIZIOGIM BAIA MARE iunie 2021-01

Leave a comment