Skip to content Skip to footer

BETTER BODY! BETTER LIFE! Program de remodelare corporala la FIZIOGIM!

Dăm startul programului nostru de remodelare corporală care cuprinde 3 luni de TRANSFORMARE a siluetei prin sport, alimentație corespunzătoare și un stil de viață sănătos.

Adoptând un plan personalizat de nutriție și NU o dietă strictă, organismul NU este supus unor șocuri sau înfometări care să producă consecințe nesănătoase asupra corpului, cu repercursiuni în timp.

Tocmai de aceea programul nostru începe cu o vizită la nutriționist, pentru a elimina obstacolele pe care ni le impunem singuri prin obiceiuri nesănătoase și alimentație greșită. Și fiindcă în procesul de remodelare corporală o importanță la fel de mare o are și sportul, vei beneficia de un plan de fitness conceput individualizat și adaptat nevoilor tale.

Primesti suport din partea grupului!

Totodată vei primi suport din partea grupului și, la nevoie, sfatul fizioterapeutului nostru care vă stă la dispoziție.
Programul fitness și programul nutrițional sunt două lucruri diferite care se întrepătrund și lucrează pentru același obiectiv, dar nici unul nu poate fi substituit de celălalt, iar renunțarea la unul din cele două are ca și consecință șanse mai mici de reușită.

FIZIOGIM – Terapie fizica si miscare pentru o viata mai buna!

https://fiziogim.ro/servicii/

https://fiziogim.ro/tarife/

https://fiziogim.ro/orar-programeaza-te/

 

ALEGE PACHETUL CARE TI SE POTRIVESTE

Pentru că suntem diferiți și pentru a satisface nevoile fiecăruia dintre noi, am creat pachete:


I. 12 ședințe aerobic + fișa nutriționistului (preț 190 lei/lună)
II. 12 ședințe aerobic + fișa nutriționistului + meniul pe 1 lună + (preț 240 lei/ lună)
III. 12 ședințe aerobic + fișa nutriționistului + plan alimentar personalizat (meniul pe 1 lună) + 4 masaje parțiale la alegere (spate/picioare) (preț 340 lei/lună)
IV. Nutriție: consultație + meniu/1 lună (preț 150 lei)


*fișa nutriționistului cuprinde : măsurătorile lunare pe segmente (talie, șolduri, coapse, brațe) + cântărire & fotografiere, sfaturi de nutriție, monitorizare & feedback.
*ședințele aerobic cuprind clase de: pilates, yoga, tonifiere brațe/picioare, tonifiere abdomen-fese-coapse, cycling, barre (fără aparate de forță, doar cu greutăți de 1-2 kg, accesorii: elastice, mingi).

Acceptă provocarea noastră și investește timp în sănătatea ta!
Pentru informații sau înscrieri ne puteți contacta fie la nr. de telefon 0744355591 sau direct la sediul nostru Bd. Bucuresti nr. 44 (lângă Octopus), BAIA MARE.
www.fiziogim.ro

Leave a comment