Skip to content Skip to footer
fonduri antet
Luni - Vineri 8:00 - 20:00 | Sambata 9:00 - 11:00
0744355591
Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare
Fiziogim

Terapie fizica si miscare pentru o viata mai buna

Fiziogim

Echipa

FIZIOGIM este primul centru de sanatate si well-being pentru adulti si copii din Baia Mare, care raspunde unei nevoi reale si masurabile la nivelul orasului.

FIZIOGIM ofera o gama variata de servicii de mentinere a mobilitatii, asigurarea unui tonus muscular proprice, recuperare sportiva si medicala, incepand cu evaluarea aparatului locomotor si configurarea unor tratamente personalizate de fitness, aerobic, kinetoterapie si fizioterapie.

VIZIUNEA SI MISIUNEA:
FIZIOGIM este primul centru de recuperare si wellness din Baia Mare care pretuieste sanatatea baimarenilor combinand servicii de aerobic/fitness si kinetoterapie/fizioterapie, asigurand astfel acces la servicii de calitate pentru toti cei in nevoie, nu doar pentru clientii profitabili.
MISIUNEA SOCIALA a FIZIOGIM este sa fim alaturi de baimarenii cu probleme neuromotorii si locomotorii, ajutandu-i sa depaseasca barierele puse de starea de sanatate, prin oferirea de servicii medicale recuperatorii gratuite pentru categoriile vulnerabile, cu dificultati financiare dovedite. 90% din profitul centrului este reinvestit in asigurarea de servicii gratuite pacientiilor proveniti din categorii vulnerabile.

Servicii

Programe personalizate in functie de nevoile tale

0 +
Cursanti zilnic
0
Clase saptamanal

Mihaela Ariciu

Instructor aerobic-fitness
Tania

Tania Lolos

Receptie
Mihai Renner Ravagnani

Mihai Renner Ravagnani

Kinetoterapeut
Fiziogim

Gaseste-ti echilibrul alaturi de noi